м.Кропивницький, вул. Дворцова 32/29, каб.№408
Інформаційний сайт
Громадська рада
при Кіровоградській обласній державній адміністрації

02 грудня 2020 відбулося чергове засідання Громадської ради при КОДА. Основними питаннями порядку денного були кадрові питання.

До секретаріату Ради надійшла заява про припинення повноважень голови Громадської ради при КОДА – Тіграна Самвеловича Хачатряна.

З 29 присутніх (онлайн та офлайн) 27 підтримали рішення Тіграна Самвеловича. За півтора року роботи Ради під його керівництвом було піднято багато важливих питань. Він особисто встигав бути скрізь і всюди. І кожному надавали всебічну підтримку та допомогу.

Ще одне кадрове питання – виключення Щетини Андрія Миколайовича зі складу членів Громадської ради в зв’язку з переходом на державну службу.

Більшістю голосів від загальної кількості членів Громадської ради при КОДА головою було обрано Войного Анатолія Віталійовича.

В зв’язку з тим, що звільнились дві посади заступників Громадської ради при КОДА, до Президії Громадської ради при КОДА було обрано двох заступників голови Ради - Речиця Віталія Вікторовича та Короба Сергія Миколайовича. Один відповідатиме за роботу Апарату Ради, а інший за гуманітарний напрямок. Новообраним заступникам бажаємо успіхів, натхнення та позитиву.

У зв’язку зі зміною Голови ГР було подовжено роботу Секретаріату ГР в поточному складі.

Іншим питанням порядку денного засідання було оголошено подяку Ревнівцевій Інні Володимирівні та Осадчому Сергію Юрійовичу за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди Дня незалежності України. Ці відзнаки були вручені із запізненням у зв’язку з карантином. Громадська рада при КОДА пишається своїми колегами та бажає їм подальших успіхів та перемог.

Громадська Рада при Кіровоградській ОДА продовжує свою роботу в руслі розвитку громадянського суспільства.